035 - 602 64 93

 

Feestdagen... geef een mooi cadeau!

 

U kreeg een IK-BEN-boek kennismakingsmap bij de intake. En misschien hoort u bij de 30% die een boek heeft gemaakt of nog gaat maken voor uw naaste in Savelberg. Fantastisch!

 

Als u uw naaste wat wilt geven met de kerst, geef dan een nieuwe pagina cadeau voor in het IK-BEN-boek. Nog gratis ook. U hoeft alleen maar een volgend onderwerp te bedenken en de foto erbij te zoeken.

 

Of kies een van de andere ideeën.

 

 

 

Geef een verhaal

Schrijf zelf of: vraag familie en vrienden om hun verhaal! Zij hebben vaak anekdotes of herinneringen (en foto's!) aan uw naaste die u niet per se kent.

Nieuwe pagina's: altijd goed en soms ook verrassend! :-) Voor uzelf, professionals en vrijwilligers die ook met het IK-BEN-boek van uw naaste werken. En het hoeven maar een paar regels te zijn.

 

WORD-SJABLOON: Vraag familie en vrienden een foto en een paar regels daarover naar u te e-mailen. Maak er, met behulp van het IK-BEN-boek sjabloon, leesbare pagina's van. Printen, lamineren, perforeren, inpakken. Klaar!

 

GEWOON SCHRIJVEN: kopiëer de voorbedrukte pagina's van de kennismkingsmap die u eerder kreeg. Deel die uit of schrijf de korte tekst van familie zelf op in duidelijk handschrift.

 

  • TIP: Vergeet niet de verzorgenden en gastvrouwen te vertellen dat er een nieuwe pagina is toegevoegd!
  • Hulp nodig? Vraag aan familieleden of vrienden of zij kunnen helpen. Of vraag om een hulpvrijwilliger aan Henriëtte Geluk van Savelberg.